28 листопада в Баку проведено майстер клас з приготування традиційних українських страв за участю дружин послів іноземних держав акредитованих в АР, керівників культурних та освітніх закладів АР, журналістів, представників української діаспори в Азербайджані.
Господинями заходу стали дружина Посла України в Азербайджанській Республіці Людмила Гребеніченко та власниця ресторану «Солоха» Лідія Алієва-Шестак.
Гості опанували мистецтво приготування однієї з самих відомих у світі страв традиційної української кухні - вареників.
Справжню родинну атмосферу заходу допомогли створити співробітники української дипустанови виконанням українських народних пісень та ознайомленням присутніх з традиціями української кухні.
На завершення заходу відбулася дегустація зроблених власноруч вареників та куштування інших національних страв.
Майстер-клас став чудовою нагодою поринути в історію та культуру України, відчути традиційну українську гостинність та щедрість. Але головним надбанням зустрічі стало налагодження по справжньому дружніх, приязних зв’язків між представниками різних культур, націй та релігій.